13 martie 2009

Eu cu cine votez?

Si trecutau anii, 2 la numar, si sositau noi alegeri la Clubul Studentesc Liberal (CSL IASI). Acum in Martie, mai exact pe data de 18 Martie vor avea loc alegeri pentru un nou Birou CSL, birou care va trebui sa aduca CSL-ul la gloria de altadata.
.
La aceste alegeri candideaza,pentru functia de presedinte, doi buni colegi si prieteni ai mei, Alex CUZA si Catalin TIMOFCIUC, doi studenti, tineri liberali, care vor sa faca din CSL Iasi cea mai frumoasa si puternica organizatie studenteasca si sa-si mentina locul de cea mai importanta organizatie politica de studenti din Iasi, statut pe care CSL si l-a castigat prin calitatea si importanta proiectelor intreprinse in ultimii ani in mediul studentesc iesean.
.
Am incredere ca dupa aceste alegeri va castiga echipa CSL, iar presedinte sper sa ajunga cel mai bun, pentru ca doar asa vom reusi sa ajungem acolo sus unde ne dorim cu totii.
.
Am deschis in bara laterala un sondaj pentru a vedea care este simpatia si increderea de care se bucura cei doi...
.
spor la campanie prieteni

.

Crin Antonescu mai bine vazut decat Tariceanu

Acum doua zile s-a incheiat sondajul " Cine credeti ca ar trebui sa fie viitorul presedinte PNL?", iar in urma votului a reiesit faptul ca, desi a fost prim-ministrul Romaniei timp de 4 ani de zile si a avut realizari importante pentru Romania, Calin Popescu Tariceanu nu a reusit si nu reuseste sa treaca peste o cota de incredere a populatiei care sa poata da sperante ca ar putea fi mai bine pentru PNL in perioada urmatoare.
.
Crin Antonescu a reusit sa atraga un numar mare de voturi, datorita carismei si discursului bun pe care l-a avut in ultimii ani pe scena politiica din Romania, faptului ca nu este santajabil, si prezinta o mai mare incredere decat multi lideri politici din Romnaia, si am convingerea ca este privit de romani ca o solutie viabila la balacareala asta politica din tara, si am convingerea ca va fi un important lider al partidului si, speram noi, al tuturor romanilor.
.
Pe 23 Martie, la congresul PNL, avem speranta ca va fi un nou inceput pentru Partidul National Liberal, un nou inceput pentru noi toti romanii
.
Rezultat sondaj:
Cine credeti ca ar trebui sa fie viitorul presedinte PNL?
Crin ANTONESCU 67%
Calin P. TARICEANU 27%
NS/NR 5%
.
Sa auzim numai de bine!

.

despre bucuresteni, elena udrea si cocosii ei

Am sa redau, mai jos, un fragment din Academia Catavencu in care te crucesti de cum reusesc unii sa se imbogateasca pe spatele si pe nervii soferilor, si nu numai. Un articol despre cum poti gestiona o afacare de milioane de euro chiar daca ajungi sa ocupi o functie publica, sau cum pot edilii nostrii sa-si schimbe atitudinea imediat cum ajung la putere.
.
Daca v-ati intrebat vreodata de ce-si permite elena udrea gentii de zeci de mii de euro . . . citind articulul nu trebuie sa gandesti prea mult pentru a intelege modul si simplitatea de a face bani
.
"Traian Băsescu, Răzvan Murgeanu, Adriean Videanu. Fiecare din cei trei a încălcat legea pentru ca Dalli, firma înfiinţată de Dorin Cocoş, să deţină, de zece ani încoace, monopolul pe parcările din Bucureşti. Mai întîi, primarul general Băsescu s-a făcut – timp de un mandat! – că nu vede că acest contract fusese prelungit ilegal de predecesorul său, Viorel Lis.
.
Apoi, Răzvan Murgeanu, ca primar general interimar, a semnat o nouă prelungire ilegală a contractului. Următorul primar general, Adriean Videanu, a avut şi el orbul cocoşilor, deci nu a avut nimic de obiectat. Imperiul Dalli, cucerit loc cu loc de parcareÎn 1995, Dalli avea concesionate 1.866 de locuri de parcare la suprafaţă.
.
Doisprezece ani, cîteva adiţionale şi şmenuri mai tîrziu, avea 3.245 de locuri de parcare la suprafaţă şi 2.508 subterane. În total, 5.753 de locuri. În ceea ce priveşte banii, iată un exemplu: în decembrie 2006, a dat Primăriei patru miliarde de lei vechi, adică 100.000 de euro. Sumă incredibil de mică dacă avem în vedere cifra de afaceri din 2004, de aproximativ patru milioane de euro.
.
O fi mult, o fi puţin? O fi foarte mult? Păi, e, normal că e. Cum să nu fie dacă preiei în exploatare toate parcările din Bucureşti, nu faci nici o investiţie din cele prevăzute în contract („aparatura de distribuţie a tichetelor, amenajarea spaţiilor de parcare, semnalizarea orizontală şi verticală a locurilor de parcare, monitorizarea şi supravegherea video a fluxurilor de circulaţie în zona parcajelor mari din zonele aglomerate“) şi nu faci altceva decît să angajezi oameni care să încaseze banii?

cititi continuarea articolului . . . aici
.