07 martie 2009

un sindicalist cu 50% mai trompetist...Catalin Croitoruuuuuu

Cu totii am fost uimiti cu cata ardoare, acest individ, Catalin Croitoru- Presedintele Federatiei Educatiei Nationale (FEN) isi facea campanie, pe spatele profesorilor, pentru-afirma el, dublarea salariilor acestora, la alegerile parlamentare din toamna, si cum trimitea el scrisori . . . catre prim-ministrul Tariceanu sau ministrul Adomnitei prin care solicita serios acest lucru.
De apreciat atunci...isi spuneau dascalii.
.
A iesit deputat din partea PDL in colegiu nr.10 din sectorul 3 din capitala.
L-ati ma vazut de atunci la televizor? Nuuu. Un individ care, in campania electorala, aparea la televizor mai des decat Magda Ciumac pe OTV, acuzand si trambitand impotriva guvernului liberal si care acum tace chitic in scaunul lui moale din Parlamentului Romaniei cum vi se pare? Un oportunist care a uitat de ce a ajuns acolo...isi spun dascalii, si cred ca pe buna dreptate.
.
Unde e acea crestere de 50% a salariilor profesorilor?
Unde mai e acea dorinta de a face ceva pt. sistemul educational din Romania?
Unde sunt masurile dvs. pentru o studentie mai buna a noastra, a tinerilor?
Unde??? pentru ca in buget nu apare nimic, nimic din ce ati promis...
.

Pe site-ul de campanie al marelui lider de sindicat am gasit acest nr. de telefon, la care daca suni si-ti pui o dorinta, ti se va intampla tot ce-ti doresti, ceva de genu, cel putin asa afirma deputatul Catalin Croitoru . . . in campania electorala.


Eu imi doresc sa va tineti de cuvant si va solicit sa declansati greva generala...pana in momentul in care legea va fi respectata, acea lege pe care iti votat-o si ati promis ca o veti pune in aplicare mediat ce veti ajunge la guvernare . . . de a mari salariile dascalilor cu 50%.
.
Ati ajuns deputat . . . si culmea sunteti si la Putere, deci . . . respecati-va promisiunile d-le Presedinte al Federatiei Educatiei Nationale.




ps: va recomand culisele povestii de dragoste dintre Catalin Croitoru si PDL: aici