09 martie 2009

Astazi prostia guvernului Boc a mai nascut o stea: Natalia Intotero


Pana si cei mai critici romani cred, in zilele astea de criza, ca guvernul Tariceanu nu ar fi avut o asemenea prestatie, o prestatie jalnica in care actualii guvernanti se intrec in declaratii, care mai de care, mai pompoase axate pe profesionismul celor care ne vor scapa de criza.


Astazi, s-a implinit visul Nataliei . . . o oarecare tanara social democrata, care a visat, s-a rugat . . . si cine stie ce a mai facut, sa ajunga Secretar de Stat in MAE . . . si visul i s-a implinit.
Cum dracu' sa ajunga una ca Natalia Intotero secretar de stat? ce stie ea despre politica externa a Romaniei? ce treaba are directorul de scoala generala cu secretarul de stat in MAE? dar pentru a afla mai multe, va invit sa va minunati . . . aici :))


eu ma intreb cum ajung "specimenele" astea sa ocupe astfel de functii?

cum ajung astfel de "profesionisti" sa ne conduca si sa decida pentru noi?

TSD (tineretul social democrat) are un membru de seama: o stea cazatoare: NATALIA INTOTERO

.

"LOVE 8. Marian Cozma" . . . pentru totii masculii din romania

Buna prieteni,

Astazi de ziua noastra . . . a barbatilor(9 martie), am sa promovez si eu campania "LOVE 8. Marian Cozma",o campanie care ar fi trebuit sa aiba loc in alte circumstante sau sa fi fost doar o inititiva a unui ONG sau a Politiei Romane.
.
De fiecare data trebuie sa moara cineva pentru a fi demarata o campanie de prevenire sau sa aiba loc un jaf armat, pentru a afla ce slab pregatiti sunt cei care ar trebui sa ne asigure linistea si siguranta.
.
Astazi de ziua Barbatilor si a celor "40 de pahare" . . . cu totii ar trebui sa constientizam ca traim intr-o comunitate pe care, cu totii, ar trebui sa o respectam si sa o facem mai frumoasa.

La Multi Ani tuturor,baieti si fete,
o primavara frumoasa si plina de bucurii si siguranta, alaturi. . . si pentru cei dragi!


.

un martisor natural - Lacu Rosu inghetat

8 martie anul aceasta a insemnat o surpriza, sau mai bine zis, o semi-surpriza pentru logodnica mea, avand in vedere ca ne-am urcat in masina si am data o fuga la Lacu Rosu (bonus au fost Cheile Bicazului:)) )...un martisor natural oferit de Dumnezeu Romaniei, pacat ca noi, autohtonii stim sa facem mai multa politica si fotbal decat turism...

A fost o zi relaxanta cu . . . inca, zapada acolo sus, si un lac inghetat . . . nu am mai avut ocazia sa-l gasesc asa, care pare mai mic iarna decat vara, zona e la fel ca acum 2ani, 4ani . . . sau 2002 cand l-a vazut prima data, un loc minunat care asteapta totusi mai multa atentie pentru o stralucire data de autoritati pentru a ne bucura noi romanii de aceasta frumusete.

E normal sa lasam simbolurile nationale sa apuna asa in tacere si in indiferenta autoritatilor???
ce s-ar putea face pentru aceasta zona pentru a fi mai bine promovata???
.