02 aprilie 2009

Clanul Basescu in "Romania, tara mea"

De o saptamana incoace m-am saturat de tot ceea ce vad si aud.

.

La televizor nu mai incap telenovele latino-americane de telenovela asta damboviteana a clanului Basescu, cred ca e cea mai urata familie prezidentiala pe care a avut-o Romanaia vreodata, de la Decebal incoace.

.

 Vi-l mai aduceti aminte pe Basescu acum 5 ani cand spunea ca nu va deveni niciodata, ceea ce a reusit cu usurinta sa ajunga pana la urma. E un papusar sef . . . cu un partid de marionete, care cred ca Romania si tot ce e aici, li se cuvine.

.

Asta mare, marinaru, a ajuns sa se pronunte inainte de a se pronunta instantele de judecata dintr-o tara europeana asa cum vrem sa credem ca este Romania. Ioana Basescu imi explica de o saptamana cum a varuit ea cu bidineaua un apartament de vreo 500 mp, pentru care nici in ziua de azi nu a aratat chitantele pentru a dovedi ca, chiar l-a platit. Asta mica, cea cu succesurile, se lauda ca a strans cele 100.000 de semnaturi pentru candidatura. Fac pariu ca jumatate din cei care au semnat pentru ea, au semnat si pentru PDL.  intrebare: e legal? Mai nou a mai aparut si asta . . . Mircea, un inganfat care-si permite sa ameninte pe toata lumea.

.

Si ca toata acesta telenovela sa aiba audienta, mai adaugi cativa lingai de ti-e si mile sa le auzi comentariile, gen Cezar Preda, Silviu Prigoana, etc . . . si lista poate continua.

Imi doresc ca aceasta proasta productie cu o asa jalnica distributie sa primeasca de la poporul roman, in toamna, premiul "Zmeura de "Aur" la categoriile:

.

1. Cel mai prost actor intr-un rol principal: Traian Basescu: un "gaozar" ajuns presedinte.

.

2. Cea mai slaba actrita intr-un rol principal: Elena Udrea: Turismul in Romania nu se rezuma doar la "turismul religios"

.

3. Premiul pentru un slugarnic de nadeje: Cezar Preda: la fiecare emisiune pupa mana marinarului.

4. Premiul "Fata mea  e top model": Elena Basescu - as fi vrut sa o compar cu Israela, dar as jignio pe biata Israela, chiar si intelectual. 

.

5. Premiul "Ce nu te omoara, te mai face mai puternic": poporului roman care mai spera . . . si spera . . . si sper sa nu se opreasca din sperat ca va veni si ziua cand acest clan se va retrage din activitatea artistica.

.

In final am sa-l citez pe Mircea Badea: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

.