13 ianuarie 2009

tinerii . . . in opozitie!

Se vorbeste cu o lejeritate dezarmanta de diferiti membrii liberali cu functii in administratia locala si centrala care, fie isi fac bagajele linistiti si vor trece la alt partid, fie vor fi primii schimbati din functii de actualul guvern prezidential condus de Boc cel Mic.
A devenit o adevarata agentie de pariuri politica romaneasca. Ar trebui introduse categorii gen: “Primul director liberal schimbat”, “modul in care va fi dat afara”, “cine-i va lua locul”, “ultimul liberal ramas in functie”, etc. Intrebarea mea e de ce au mai dat examene? De ce mai sunt angajati ai unor institutii europene, daca nu au nici macar siguranta locului de munca?
Mai grav de atat este faptul ca acest guvern a blocat accesul tinerilor la cele peste 140 de mii de functii in sistemul public. Ce vor face acesti tineri? care fie au terminat anul trecut, fie vor termina anul acesta....unde se vor angaja ei? Cu totii vom astepta ca toate aceste posturi sa fie deblocate dupa ce administratia centrala si locala va fii acaparata de diversi directori, pentru care tinerii fara un loc de munca pentru care au facut o facultate de 4 ani, nu reprezinta mare lucru, doar si ei au asteptat sa vina la putere....tot 4 ani.

Spre deosebire ei, noi nu vom fi in partidul “care este”, nici noi tinerii liberali si nici ceilalti tineri care nu vor sa fie membrii unui partid politic pentru a lucra in administratie.
Despre asta ar trebui sa scrie presa .La condei, dragi prieteni!