03 mai 2009

De ce nu-i Iasul ca Bacaul?

Poate v-ati intrebat de multe ori de ce Iasul e tot timpul un santier deschis? de ce cu greu gasesti o portiune de drum fara gropi? sau de ce vezi intodeanuna lucrari incepute si apoi raman in conservare mult timp?

.

De cand nu ati mai trecut prin zona Halei Centrale? Ati mai vazut vreo schimbare la acel santier pe care primarul Nichita la inspectat de cel putin 2 ori cu presa dupa el? Nu. Am curaj sa pun un pariu sinistru, ca Iulian Dascalu va finaliza proiectul Palas mai repede decat Nichita pasajul de la Hala Centrala.

.

Pasarela din cartierul Alexandru cel Bun a ramas in conservare, nici-o miscare, nimic. D-le primar v-ati intrebat vreodata oare ce gandesc iesenii cand isi strica masinile in gropile pe care cu brio le pastoriti in acest oras?

.

Nici nu s-au finalizat lucrarile in zona Arcu ca s-au inceput lucrarile si-n a doua parte a str. Canta spre iesirea din oras, paralizand astfel circulatia spre si dinspre cartierul Dacia. Oare e asa de greu sa incepi si sa finalizezi o lucrare? Va intreb eu in numele celor catorva zeci de mii e ieseni care simt incompetenta dumneavoastra in fiecare zi.

.

De ce nu-i Iasul ca Bacaul? 

Pentru ca indreptandu-ma spre Vrancea, la Bacau la ora 23.00 seara se lucra, pentru ca intorcandu-ma din Vrancea. a doua zi, la ora 18.00, la Bacau inca se lucra . . . la covorul asfaltic de pe pasarela de langa Catedrala. 

.

Ceea ce se intampla acum la Iasi e ca intr-o continua reclama la "Unirea", o stiti . . . acea reclama cu Dorel. Numai ca la Iasi, Primarul Gheorghe Nichita e Dorelul nostru.

.

Chiar merita acest oras minunat un asemenea primar?

.