13 martie 2009

Crin Antonescu mai bine vazut decat Tariceanu

Acum doua zile s-a incheiat sondajul " Cine credeti ca ar trebui sa fie viitorul presedinte PNL?", iar in urma votului a reiesit faptul ca, desi a fost prim-ministrul Romaniei timp de 4 ani de zile si a avut realizari importante pentru Romania, Calin Popescu Tariceanu nu a reusit si nu reuseste sa treaca peste o cota de incredere a populatiei care sa poata da sperante ca ar putea fi mai bine pentru PNL in perioada urmatoare.
.
Crin Antonescu a reusit sa atraga un numar mare de voturi, datorita carismei si discursului bun pe care l-a avut in ultimii ani pe scena politiica din Romania, faptului ca nu este santajabil, si prezinta o mai mare incredere decat multi lideri politici din Romnaia, si am convingerea ca este privit de romani ca o solutie viabila la balacareala asta politica din tara, si am convingerea ca va fi un important lider al partidului si, speram noi, al tuturor romanilor.
.
Pe 23 Martie, la congresul PNL, avem speranta ca va fi un nou inceput pentru Partidul National Liberal, un nou inceput pentru noi toti romanii
.
Rezultat sondaj:
Cine credeti ca ar trebui sa fie viitorul presedinte PNL?
Crin ANTONESCU 67%
Calin P. TARICEANU 27%
NS/NR 5%
.
Sa auzim numai de bine!

.

3 comentarii:

  1. Zici bine ce zici, Crin atrage prin carisma si calitatea discursului. Insa intreb eu, ajunge doar atat? Ajunge doar carisma ca sa-l invingi pe Basescu? Si daca, prin absurd, il invingi, ajunge doar carisma ca sa conduci o tara? Din punctul acesta de vedere, al experientei economice si de lider, eu as miza pe Tariceanu. Pana la urma are o mana de fier necesara in a conduce partidul si mai apoi poate o tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu inteleg de ce PNL Iasi il sustine asa de mult pe Antonescu? pragmatic vorbind, poti sa imi dai un argument, Costel?
    altfel, sa mor daca pricep..v-a facut din vorbe?
    ce mare isprava a facut? acuma pe bune..ministru n-a fost (in guvernarea asta care a trecut), pe la Parlament dadea din an in Paste. este cu adevarat competent si poate sa conduca el un partid, cand nici pe el nu se poate conduce? si numai cand ma gandesc ca e sustinut de un personaj precum Orban, care a dat din lac in put si imi inspira doar mila...pe bune, imi pare rau de voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar sondaje ne-eoliene vor scoate la iveala chipul celui care ar putea deveni primul presedinte al tuturor cetatenilor Romaniei !

    RăspundețiȘtergere