13 martie 2009

Eu cu cine votez?

Si trecutau anii, 2 la numar, si sositau noi alegeri la Clubul Studentesc Liberal (CSL IASI). Acum in Martie, mai exact pe data de 18 Martie vor avea loc alegeri pentru un nou Birou CSL, birou care va trebui sa aduca CSL-ul la gloria de altadata.
.
La aceste alegeri candideaza,pentru functia de presedinte, doi buni colegi si prieteni ai mei, Alex CUZA si Catalin TIMOFCIUC, doi studenti, tineri liberali, care vor sa faca din CSL Iasi cea mai frumoasa si puternica organizatie studenteasca si sa-si mentina locul de cea mai importanta organizatie politica de studenti din Iasi, statut pe care CSL si l-a castigat prin calitatea si importanta proiectelor intreprinse in ultimii ani in mediul studentesc iesean.
.
Am incredere ca dupa aceste alegeri va castiga echipa CSL, iar presedinte sper sa ajunga cel mai bun, pentru ca doar asa vom reusi sa ajungem acolo sus unde ne dorim cu totii.
.
Am deschis in bara laterala un sondaj pentru a vedea care este simpatia si increderea de care se bucura cei doi...
.
spor la campanie prieteni

.

2 comentarii:

  1. Vreau sa fiu scurt si obiectiv:
    Catalin a venit cu un program clar de restructurare a CSL-ului, cu idei si proiecte ce au ca obiectiv clar atragerea de noi membri si pregatirea actualului birou.
    Cu ce a venit Alex Cuza? Cu un glas duios,placut, insa cu un continut fara substanta a ideilor prezentate de el! 3 idei am putut desprinde din discrusul lui de prezentare a programului politic pentru CSL din care o idee este proasta si doua sunt copiate de la vechiul birou.
    *Prima idee, cum ca CSL ar trebuie sa fie un brand. FALS ! CSL-ul nu este adidas,nike,puma! CSL-ul este organizatia de studenti a PNL-ului, si nu trebuie sa se identifice separat de structura partidului pentru ca scopul nostru principal este de a promova valorile liberale in randurile studentilor si de a-i atrage in organizatie si nu de a vinde sosete .
    * Celelelate doua idei, cu Targul de ONG-uri si Stagii de Practica(proiecte care nu cer prea mult de gandit pentru ca au fost is copiate de la vechiul birou-asta nu inseamna ca sunte rele, din contra) sunt ok, insa nu este e ajuns sa te prezinti cu atat in fata studentilor liberali si sa ceri sa fii reprezentantul lor timp de 2 ani.
    Mult succes !
    P.S. De asemenea puteti vedea programul meu de candidatura ca vicepresedinte la CSL accesand http://razvantimofciuc.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. toate discursurile sunt frumoase.important e sa ajungi sa si faci ce-ti propui ;):))

    RăspundețiȘtergere