22 aprilie 2009

Romania: The land of "ce-o fi - unde-o fi"

Cred ca in toata politica romaneasca lipseste viziunea si strategia pe termen lung.
Cu totii sterg ce au facut predecesorii si mai rau de atat, cu totii o i-au de fiecare data de la "ZERO".
.
Mai nou, Elena Udrea ne explica la televizor ce frumos si interesant este ceea ce a facut ea... in mare parte sunt aberatii, sau altii abereaza pentru ea:
.
ex: luni cica s-ar fi inregistrat pe autostrada Soarelui 40.000 de masini care se intorceau de pe litoral . . . al cui litoral? Faceti un calcul simplu, 40.000 de masini x cca 4 persoane/masina, ar iesi cca 160.000 persoane pe litoral de Paste. Doar Elena Udrea isi poate inchipui ca au fost atatia romani pe litoral. . . litoralul romanesc. Ati vazut vreo poza cu strazi, faleze sau plaje pline de romani? NU.
.
Referitor la Sloganul asta de 2 bani al Elenei Udrea pt minivacanta de 1 Mai, am sa va intreb pe voi, daca este un slogan bun pentru noi tinerii, e reprezentativ el pt studenti? tineri? care pleaca undeva. . . la mare. . . la munte. . . in minivacanta de 1 Mai? Anu trecut, acum doi ani si in anii trecuti nu am avut slogan si tot s-a mers in vacanta de 1 Mai. E atat de incurajator acest slogan incat sa creeze o emulatie iesita din comun si plece tot studetu' pe litoral? Iarasi, doar Elena Udrea poate sa creada asa ceva.
.
Parerea mea e ca Elena Udrea in timpul regimului comunist ar fi fost ideala pentru preaslavirea realizarilor partidului, caci la turism si la ce se intampla acum in Romania cu siguranta-i depasita

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu