02 martie 2009

Boc si a lui familie

        Atat de mult a trambitat premierul asta prezidential, ca el va face si va drege, ca acum nici el nu stie ce sa mai promita incat sa reuseasca si el sa se poata lauda cu ceva realizat la sfarsit de mandat.

.

       Si daca tot va avea si el un succes in mandatul asta de "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" si-a adus de la cluj o armata de profesionisti! E penibil sa-ti pui sef de cabinet o ruda chiar si de gradul "8 spre 9", tot nepoata se cheama, sau sa-ti angajezi soferul ca si consilier personal, toate astea ma fac sa trag 3 posibile concluzii:

.

1.    pe pdl-istii astia ii cam doare undeva de noi si de admiratia noastra pentru promovarea si incurajarea "nepotismelor" si a "prieteniilor" in administratia locala si centrala;

.

2.   desi au un capital electoral de cca 36%, resursa umana a partidului este foarte slaba, daca mai marele premier nu a fost in stare sa-si aduca in echipa guvernamentala oameni profesionisti care sa face ceva pentru tara asta;

.

3.   va imaginati  prin ce trece Boc, daca nu are inceredere nici in ai lui, daca ajungi tu sa-ti aduci langa tine nepoata sau soferul ? daca asa e la PDL,  imaginati-va ce relatie frumoasa, bazata pe incredere si respect reciproc este intre PDL si PSD!

.

        Eu am curaj sa pun pariu ca acest FSN reloaded se va stinge mai repede decat Alianta DA!

.

Un comentariu: