16 ianuarie 2009

sacrificii . . . din iarba


Situatia de la Poli Iasi capata conotatii "tragice", daca ar fi sa ne luam dupa declaratia lui Ionut Popa care ne arunca acum vorbe de duh, ca ar fi facut sacrificii pentru echipa. Ce sacrificii, d-le Popa? ca ati aparut pe fluturasii electorali ai primarului Nichita sau ai lui Sorin Iacoban...si v-ati periclitat imaginea in fata celor care cred ca echipa nu e a primarului sau a organizatiei judetene PSD Iasi?


Vi se pare normal ca noi, locuitori ai municipiului Iasi, sa platim din buzunarul nostru pentru al vedea pe Balba cum isi izbeste Q7-le in stalp, sau ce-i iese in cale? in loc sa dea goluri si sa fie acel model pentru toti acei copii de la centrele de tineret!
Vi se pare normal ca primarul Nichita sa decida de unul singur alocarea a 2 mil de euro pt sezonul urmator? . . . si pentru ce? sa fim din nou in top, in zona retrogradarii?
Va las pe voi sa va imaginati ce am putea face cu cele 2 milioane de euro care vor fi investite in echipa de fotbal a PSD Iasi . . .


2 comentarii:

  1. GooooooooooLLLLL ... daca ma uit prin frigider ca la Poli NU!
    2 milioane de euro .. bine ca platesc eu impozite sa fie Poli pe ultimul loc.
    Super Tare Frate.
    Oare de ce nu vrea nici un investitor sa cumpere Poli Iasi? De ce nu o cumpara Nichita si sa dea bani din banii lui daca este asa o buna investitie ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Costel,ohoo si cate am putea face cu 2 mil de euro...ce zici de parcari, drumuri mai bune...si lista poate continua la nesfarsit dar noi " avem echipa, avem valoare"...pe naiba.
    Facem un link exchange?

    RăspundețiȘtergere