23 februarie 2009

TNL Iasi te invita la Gala

24 Februarie 2009 înseamnă a patra ediţie a Galei Tinerilor Valori (GTV).
Ca în fiecare an, evenimentul este organizat de Tineretul Naţional Liberal Iaşi (TNL) alături de studenţii şi elevii liberali ieşeni. Scopul este acela de a răsplăti tinerii care s-au evidenţiat în decursul anului trecut prin rezultate deosebite în activităţile lor.

La acest eveniment, care va începe la ora 19:00 şi se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, vor fi premiaţi cei mai buni tineri din judeţ, cei care desfăşoară profesii liberale sau care au obţinut premii naţionale şi internaţionale la diverse olimpiade şcolare. Anul acesta vor fi acordate 16 astfel de premii de excelenţă, interne şi externe, cât şi două premii „Varză”, pentru personajele clasei politice care au comis greşeli taxabile în ultima vreme.

Atmosfera Galei va fi asigurată de trupe muzicale cu notorietate la nivel local şi naţional, precum Rava şi Soundcheck. Momentul special al evenimentului îl reprezintă un recital susţinut de renumitul artist Mihai Mărgineanu.

Cununa romantică a manifestărilor este prilejuită de Sărbătoarea Dragobetelui, personaj al tradiţiei autohtone, omologul mult mai apreciat la noi al cunoscutului Valentin. În prefaţa evenimetului, ofiţerii de stare civilă ai Dragobetelui vor oficia, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, căsătorii pentru o zi şi o noapte.
Întrarea este liberă şi sunt aşteptăţi să participe toţi doritorii, mai ales tinerii din Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu